Oud-leerlingen

Via deze weg willen we oud-leerlingen die zich ‘in de kijker‘ werken ook graag aan u voorstellen op deze webpagina. Dit kan heel divers zijn. Het kan gaan om het opstarten van een nieuwe zaak, maar ook het behalen van één of andere prijs verdient aandacht in deze rubriek. Geef ons een seintje via Stefaan Dehaerne en wij vertellen het verder via onze website. Een foto mag u gerust ook meesturen om de tekst te ondersteunen.

In deze rubriek lanceren we dit schooljaar ook een nieuw initiatief. We zouden graag onze oud-leerlingen in hun nieuwe studie- of werkomgeving voorstellen aan de bezoekers van onze website. Op die manier blijven we de band met hen behouden en kun jij als oud-leerling ook zien waar jouw klasgenoten terecht zijn gekomen. Wie wil meewerken aan deze rubriek kan de vragenlijst afhalen bij de bijlagen hieronder. Je kan het gewoon openen in WORD. Gelieve de ingevulde versie dan door te mailen naar Stefaan Dehaerne.

Bovendien helpen we oud-leerlingen graag bij het organiseren van een ‘klasbijeenkomst’, die wij een terugkomdag noemen. De school biedt u graag een rondleiding aan en we sluiten het bezoek dan af met een glaasje! Om alles praktisch te regelen neemt u best contact op met Dieter De Praitere, onze adjunct-directeur (via e-mail of telefonisch via 057 20 05 41).

Wil je eens lezen hoe (oud-)leerlingen en ouders kijken naar de Heilige Familie? Je verneemt er meer over in de bijlage ‘getuigenissen (oud-)leerlingen 2010-2011’. Wil jij ook jouw mening kwijt en mogen we die gebruiken op onze website en in schoolpublicaties? Stuur die dan door naar Evelyne Ollevier. Bedankt voor uw medewerking!
Lees hier de getuigenissen van de (oud-)leerlingen.

Bijlagen:
Getuigenissen oud-leerlingen 2010-2011