Ouderraad

Mogen we ons even voorstellen? Wij zijn de ouderraad van de Heilige Familie. We zetten ons in voor de school van jullie zoon of dochter en willen op deze manier het pedagogisch proces en het leerproces van jullie kind ondersteunen.

Dit doen we door:

·         een vijf- à zestal keer per jaar samen te komen en in overleg te gaan met de directie;

·         een helpende hand te bieden bij activiteiten georganiseerd door school;

·   financieel bij te springen bij activiteiten georganiseerd door de school of door een van de ouderraden van de scholengemeenschap SMSI;

·         activiteiten te organiseren om geld in het laatje te brengen, zoals:

o   het uitbaten van de bar tijdens het straattheaterfestival De Gevleugelde Stad;

o   de verkoop van braadworsten tijdens de infodagen;

o   de verkoop van groentepakketten,…

·         het organiseren van voordrachten zowel voor leerlingen als voor ouders.

Na een moeilijke periode door de coronapandemie kunnen we er eindelijk terug volop tegenaan. We verwelkomden dit jaar al twee nieuwe leden. Nu zijn we nog altijd op zoek naar mensen die zich op de een of andere manier willen engageren voor de ouderraad. Helpende handen zijn steeds welkom!

Intussen werkten we aan onze herkenbaarheid en lieten we door leerlingen van Deco een logo ontwerpen. We danken dan ook de leerlingen en mevrouw Depuydt voor hun inzet en hun creativiteit. Uit alle ontwerpen kozen we uiteindelijk een winnaar. Het winnend ontwerp komt van Jules Boury; hij werd dan ook passend beloond met een cadeaucheque van onze schoolwinkel De Link.

Intussen is ook onze actie in het teken van De week van de Smaak succesvol afgesloten! Aan alle ouders, leerkrachten en sympathisanten die een groentepakket kochten zeggen wij hartelijk dank!

Namens de ouderraad: Evelyne & Sandra

Je kan ons steeds contacteren door een mailtje te sturen naar ouderraad.hfi@smsi.be!

Enkele sfeerfoto’s van de recentste actie van onze ouderraad: de verkoop van groentepakketten