bool(false) Oud-Leerlingen - Heilige Familie Ieper
     

Oud-Leerlingen

Onze oud-leerlingen dragen we in ons hart; ze zijn de levende reclame voor onze school!

Via deze weg willen we oud-leerlingen die zich ‘in de kijker‘ werken oproepen zich kenbaar te maken. Zo kunnen we hen aan je voorstellen op onze Facebookpagina of in ons schooltijdschrift Familietuin. Dit kan heel divers zijn: zowel het opstarten van een nieuwe zaak als het behalen van een of andere prijs verdienen onze aandacht. 

Geef ons een seintje via Stefaan Dehaerne (via e-mail stefaan.dehaerne@smsi.be of telefonisch via 057 20 05 41) en wij vertellen het verder. Een foto mag je gerust ook meesturen om de tekst te ondersteunen.

Nieuwe studie- of werkomgeving

We zouden graag ook onze oud-leerlingen in hun nieuwe studie- of werkomgeving aan je voorstellen. Op die manier blijven we de band met hen behouden en kan jij als oud-leerling ook zien waar jouw klasgenoten terecht zijn gekomen. Neem gerust ook hiervoor contact op met Stefaan Dehaerne.

Klasreünie

Bovendien helpen we oud-leerlingen graag bij het organiseren van een klasreünie. We blikken even terug op het afstudeerjaar, bieden jullie graag een rondleiding aan en sluiten het bezoek af met een glaasje!

Om alles praktisch te regelen neem je best contact op met Dieter De Praitere, onze adjunct-directeur (via e-mail dieter.depraitere@smsi.be of telefonisch via 057 20 05 41).