Oud-Leerlingen

Via deze weg willen we oud-leerlingen die zich ‘in de kijker‘ werken oproepen zich kenbaar te maken. Zo kunnen we hen aan je voorstellen op onze Facebookpagina of in ons schooltijdschrift Familietuin. Dit kan heel divers zijn: zowel het opstarten van een nieuwe zaak als het behalen van een of andere prijs verdienen onze aandacht. 

Geef ons een seintje via Stefaan Dehaerne en wij vertellen het verder. Een foto mag je gerust ook meesturen om de tekst te ondersteunen.

Nieuwe studie- of werkomgeving

We zouden graag ook onze oud-leerlingen in hun nieuwe studie- of werkomgeving aan je voorstellen. Op die manier blijven we de band met hen behouden en kan jij als oud-leerling ook zien waar jouw klasgenoten terecht zijn gekomen. Neem gerust ook hiervoor contact op met Stefaan Dehaerne.

Klasbijeenkomst

Bovendien helpen we oud-leerlingen graag bij het organiseren van een ‘klasbijeenkomst’, die wij een terugkomdag noemen. De school biedt jullie graag een rondleiding aan en we sluiten het bezoek dan af met een glaasje!

 Om alles praktisch te regelen neem je best contact op met Dieter De Praitere, onze adjunct-directeur (via e-mail of telefonisch via 057 20 05 41).